Újfehértó SE -Apagy SE

 

Újfehértó SE -Apagy SE

Szombaton hó még nem, viszont hideg az volt, ennek ellenére sikerült egy közönségszórakoztató meccset játszanunk.

 

Mivel a center pálya játékra alkalmatlan volt, így a "kisebbik" pályánkon fogadtuk Apagyot. Nem épp a legideálisabb futball időben, de két jó formában lévő csapat feszült egymásnak.

  Nem kezdtük jól a meccset, hiszen már a második percben hátrányba kerültünk. Viszont nem tartott sokáig az ellenfél öröme, hiszen Petics Gyurci két góljával hamar sikerült megfordítanunk az eredményt. Ettől a pillanattól kezdve magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és már nem is engedtük ki a kezünkből a mérkőzést. Fülöp Geri új posztja nagyszerű edzői húzásnak bizonyult, hiszen két góllal vette ki a részét a sikerből. Kántor Tomi ismét betalált és a góljaink sorát Tóth Szabi zárta, aki nem szerette volna megadni azt a lehetőséget Gyurcinak, hogy akár csak egy hétig is, de egyedül vezesse a házi góllövőlistát. Szombaton igazi CSAPATKÉNT viselkedtünk, hiszen az egész mérkőzésen egymást segítve sikerült ezt a nagyszerű eredményt elérni, az ellen a csapat ellen amelyik a fehértói túráig veretlen volt a csoportunkban. Még egyszer gratulálok mindenkinek.    

Újfehértó–Apagy 6–3 (5–1)

Újfehértó, 100 néző, v.: Tassy T. Újfehértó: Gégény B. – Karaffa I. (Dankó R.), Fülöp G., Szilágyi Á., Petics Gy., Kónya M., Kántor T., Veres D. (Mogyorósi Á.), Dénes K., Zámbó D., Tóth Sz. Játékos-edző: Szilágyi Ákos. Apagy: Polgári L. – Marcsek T. (Rubóczki K.), Horváth G., Halastyák Á., Nagy J. (Varga Z.), Lakatos J. (Hegedűs D.), Németh A., Hegedűs L., Marics T., Trencsényi R., Árpási D. (Svelta Z.). Játékos-edző: Németh Attila. Gól: Petics Gy. 2, Fülöp G. 2, Kántor T., Tóth Sz., illetve Németh A. 2, Svelta Z. Ifi: 14–0. Szilágyi Ákos: – Az első félidőben megnyertük a mérkőzést, a másodikban pedig nem történt semmi. Lehetett volna sokkal nagyobb a különbség, ugyanakkor küzdésből jelesre vizsgázott minden egyes játékosunk. Németh Attila: – Egyszer minden sorozat megszakad, kár, hogy ez iszapbirkózás közben történt meg. Az Újfehértó jobban alkalmazkodott a körülményekhez, így megérdemelten nyert.